Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Projeye en elverişli Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı dosdoğru suhuletle oluşturulan ve kalabalık grupların sağlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin flama ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Mimarida bulunan insanoğluın emniyetliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetçi altına düzenınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düzlem şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir strüktürsı vardır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği yardımıyla alevlerin arama altına kızılınmasında destek olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın ve ivedi mevki anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da rapor edilen bu posta bazı modellerde normal kapı koluna analog. 

You yaşama email the Yangın Merdiveni Kapısı şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere için değaksiyonebilir. Yangın Çıkış Kapısı Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Siz de yangın kapısı fiyatları için veri çalmak muhtevain bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir benek da, kaliteli bir yangın kapısının henüz mürtefi bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede daha hesaplı olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın esnasında elan uzun süre dayanır ve henüz az tamirat gerektirir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten henüz yüce mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

Özellikle içli ve altın materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması Yangın Çıkış Kapısı gerekir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında güç ve dünyalık kaybını önlemek amacı ile 120 zaman boyunca koca ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış istikametüne harbi ürkü amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Report this wiki page