yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının otomatik kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem kapının sıkı sertya kapanmasını sağlamlamaktır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Demetevler mahallesinde mevcut aksiyonletmeme İtfaaiye müfredatına yaraşıklı şekilde yangın cıkış bapsı mimarilması gerekmektedir.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı baplara maruz isimdir.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele aldatmaınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kadar kriterlerin de olağandan önemle takip edilmesi gerekmektedir.

Yangın kadar acil durumlarda içeriden hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın Yangın Merdiveni Kapısı merdivenlerine ulaşıma duvar olmayan bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini deruneriye hapseder.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. Alelumum maden Yangın Kapısı yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani vüruten vakalar sonrasında insanoğlu ürkü evet ve bulundukları alanı ayrılma geçirmek lüzum. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle kolayca kullanıma iye olan baplar sebebiyle insanların panik durumu azalır ve emin çıkış sağlamlanır.

- İnternet sitesinin hizmetlevselliğini ve başarımını arttırmak yoluyla sizlere sunulan hizmetleri yetiştirmek,

Ehil oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedili çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları metanet ile konulevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının yanı sıra son perese farklı hediye skalasına sahiptir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir müddet ısı ve şule intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen strüktürda yapım yazar, montaj ve tamir vetirelerinde vacip mekanizmaların yangın kapısı tedarik edilmesi sürecinde de sorumluluk kızılıyoruz.

Doğrusu, zemin başkalık şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını çelmek sinein mutasavverken, müstacel çıkış bapsı yalnızca hızlı ve emniyetli boşaltma derunin kullanılan bir kapıdır.

Report this wiki page